God houdt van JOU!

IWJ 5.7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God houdt van JOU!

“Want zo lief heeft God de wereld gehad, dat Hij Zijn eniggeboren Zoon gegeven heeft, opdat ieder die in Hem gelooft, niet verloren gaat, maar eeuwig leven heeft.” (Johannes 3:16, HSV)

Ik houd van Johannes 3:16, een van de centrale verzen van de Bijbel. Het laat zien dat God op twee manieren liefheeft: algemeen (“de wereld”) en individueel (“ieder die in Hem gelooft”).

  • De algemene manier van Zijn liefde: God houdt van de wereld. Tegenwoordig kunnen we dankzij het internet een groot deel van de wereld bereiken. 4 miljard mensen gebruiken internet, meer dan 3 miljard mensen gebruiken social media en meer dan 5 miljard mensen hebben een mobiele telefoon. Onze wereld is veranderd, maar de behoeftes van de mensen is hetzelfde gebleven. Iedereen is op zoek naar liefde. God wil hen die liefde geven.
  • De individuele manier van Zijn liefde: ‘Ieder die in Hem gelooft’ staat er in dit vers. Het verwijst naar individuele personen. Elk mens telt! Je bent geen statistiek… Je bent waardevol! God houdt zoveel van jou. Je bent Hem alles waard, zelfs Zijn eigen Zoon.  Als Jezus Zijn leven alleen voor jou had moeten geven, zou Hij het gedaan hebben.

God houdt van je. Ik bid dat Hij je dag in dag uit blijft zegenen!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Sandy Shine op 7 november 2018 om 11:14 pm

    God Bless you