God heeft ons niet nodig…

20200110 tekst 12.27

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God heeft ons niet nodig…

God heeft ons niet nodig. Hij heeft ons niet nodig om Zijn behoeften te vervullen, als Hij die had…

Maar toch, welke vader is er niet trots op als zijn kind de vruchten van zijn of haar harde werk ziet?

Op dezelfde manier is God ook trots op ons als we de opdracht die Hij ons geeft zo goed mogelijk uitvoeren. We zien dan Zijn trotse blik!

Luister eens naar wat dit Bijbelvers je vertelt: ”Zijn heer zei tegen hem: ‘Goed gedaan! Je bent een goede en trouwe dienaar. Ik heb je eerst weinig gegeven. Daar ben je goed mee omgegaan. Daarom zal ik je nu véél geven. En je bent welkom op mijn feest.’” (Matteus 25:21, BB)

Als we ons best doen voor God, zullen we Hem dus dit horen zeggen: ‘Ik ben zo trots op je, mijn vriend, mijn kind. Je wil Mij aanbidden met je leven. Je geeft Mij het beste van jezelf! Goed gedaan!

Bedankt dat je bent wie je bent en bedankt dat je van God houdt. Ik waardeer je en ik bid voor je.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.