God had Zijn laatste woord nog niet gesproken!

IWJ Pasen 4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God had Zijn laatste woord nog niet gesproken!

Aangezien het Pasen is, is het goed om niet te vergeten wat Jezus allemaal heeft doorstaan voor ons aan het kruis. Maar het is vooral belangrijk om Zijn opstanding niet te vergeten!

Ken je de film “Risen”? Deze film vertelt het verhaal van een Romeinse strijder die de mysterieuze verdwijning van de Messias moet onderzoeken. Het graf is leeg en de strijder gaat op zoek naar logische verklaringen. De Romeinen vermoeden dat het lichaam is gestolen en weigeren te geloven in de opstanding van Jezus zoals die aangekondigd was door Jezus en Zijn discipelen. Ik wil niet alles van de film verklappen, dus bekijk zelf maar hoe het eindigt…

Deze film heeft me echt geraakt. Ik stelde me voor dat ik samen met de discipelen met Jezus wandelde na Zijn dood en opstanding. Wat een buitengewone momenten om mee te maken! Ik wou dat ik er bij had kunnen zijn.

Wat is er tijdens dit Paasfeest beter om te weten dat Jezus nu hier is, levend en actief! Toen onze Redder in het graf lag en alles voorbij leek te zijn, had God Zijn laatste woord nog niet gesproken!

Dit is wat Michelle ons over haar zoon vertelt: “Mijn 18-jarige zoon was twee weken lang weggelopen en gebruikte marihuana en andere drugs. Ik was enorm ongerust en bang. Elke ochtend als ik ‘Ik Wonder Jou’ las, las ik een boodschap van troost die mij hielp om mijn geloof te behouden. De vrijdag voor Pasen kwam mijn zoon thuis! Tegenwoordig rookt hij steeds minder en aanvaardt hij mijn hulp. Hij besloot weer terug naar school te gaan. Ik weet dat onze Vader een werk in hem is begonnen en dat dit wonder zal worden gebruikt voor de opbouw van Zijn mensen.”

Alleen Jezus is in staat levens te veranderen, omdat “Hij is begraven en op de derde dag weer uit de dood opgestaan. Ook dat was van tevoren in de Boeken opgeschreven.” (1 Korinthiërs 15:4, BB) Hij brengt jou:

  • Van angst naar vrede
  • Van verslaving naar vrijheid
  • Van afwijzing naar liefde
  • Van depressie naar vreugde
  • Van duisternis naar licht

Jezus is hier nu om jou te veranderen door het wonder van Zijn opstanding. Laat Hem je lichaam genezen, je ziel herstellen en je geest vernieuwen. Hij houdt van jou!

Fijne dag!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.