God biedt je een nieuw leven!

IWJ 5.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God biedt je een nieuw leven!

“Want ieder mens die één geworden is met Christus, is door God helemaal nieuw gemaakt. De oude mens is verdwenen. Er is een hele nieuwe mens ontstaan.” (2 Korintiërs 5:17, BB)

Wie wil er nooit helemaal opnieuw kunnen beginnen? Een druk op een knop en je zou weer op nul starten, een tweede kans hebben…

Het is mogelijk. Het is mogelijk, dankzij Jezus! Hij heeft alles betaald, alles van tevoren geregeld. Je bent niet langer de persoon die je was – je bent de persoon die God wil dat je bent! Je bent geboren om dichtbij Hem te leven, Zijn kracht te ervaren en het wonder te leven.

Als je je vandaag ver bij God vandaan voelt, is het niet te laat om Hem uit te nodigen in je leven. God wil je zegenen, genezen en herstellen. Hij zal je hart en je gedachten veranderen. Jij bent zijn kind en Hij…

De liefde die Hij voor je heeft, is een kracht die de diepste duisternis doordringt en je leven verandert. Het is een kracht die je hart raakt, je tranen droogt en je wonden heelt.

Een nieuw leven leiden is mogelijk door de kracht van Gods liefde!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.