God beschermt je!

IWJ 11.28-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | God beschermt je!

Zelfs op dit moment beschermt God je. Wist je dat?

De engelen zijn een soort verlengstuk van de arm van God. Ze zetten concreet Zijn wil in daden om, hoewel we ze meestal niet zien! De Bijbel zegt: “De engelen zijn [alleen maar] dienende geesten. Ze moeten de mensen dienen die al het goede van God zullen krijgen dat God heeft beloofd.” (Hebreeën 1:14, BB)

Maar ook al zien we ze niet met onze eigen ogen, veel mensen vertellen over hun hulp. Over hun kracht die zo veel groter is dan onze kracht. 

Op een dag, toen ik in mijn auto zat en uit een parkeerplek wegreed, gebaarde een man dat ik moest stoppen. Toen ik stopte, reed er plotseling een auto in volle vaart uit het niets vanachter een gebouw lang. Ik keek geschokt toe hoe de auto voor me wegreed, omdat ik net een ongeluk, dat heel goed fataal had kunnen zijn, op het nippertje had ontweken. Ik draaide me dus om om om deze man te bedanken, maar hij was in een fractie van een seconde verdwenen. 

Ik herinner me hem. Hij was lang, atletisch, gekleed in een licht glanzend blauw trainingspak. Hij leek niet op de meeste mensen die ik ken. Toen hij me gebaarde te stoppen, kon hij de andere auto nooit zien, want die was achter hem. En hij was verdwenen voordat ik hem kon bedanken. Al met al ben ik ervan overtuigd dat deze man een engel was die door God was gestuurd om mij te beschermen.

Deze getuigenis laat zien dat engelen er zijn, vlak naast ons. Ze grijpen vaak in in situaties waar de vijand lijden of de dood wil brengen in ons leven.

God beweegt in ons leven, omdat Hij dat wil. Hij is in staat om te redden uit vreselijke situaties! 

Wees ervan verzekerd dat God je beschermt.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.