Geniet van het leven dat God je geeft!

IWJ 10.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Geniet van het leven dat God je geeft!

Heb je ooit de ogen van een kind zien stralen? Een kind die voor het eerst in een draaimolen zit, een ijsje eet of voor het eerst zelf kan fietsen?

Kinderen kunnen zich oneindig verwonderen over alles om hen heen. Dat is toch fantastisch? De vraag die dan blijft is: Wat gebeurt er als ze ouder worden? Wat gebeurt er met ons als volwassenen?

Na verloop van tijd wennen we aan de kleine dingen in het leven, zoals het ochtendlied van een vogel, de kleuren van de zonsondergang, het gelach van een kind en de lekkere smaak van een kopje hete koffie om de dag goed te beginnen.

Omdat we maar al te vaak bezig zijn met ons dagelijkse verantwoordelijkheden en andere dingen waar we ons druk over maken, nemen we geen tijd meer om even te stoppen en gewoon te genieten.

Toch heeft God al deze dingen geschapen zodat jij ervan kan genieten! Van de zonsopgang, tot de kabbelende golven van de zee, tot de zwaluwen die in de lente overvliegen… Dit alles werd aan je gegeven om van te genieten!

Wat als je vandaag de bewuste beslissing zou nemen om je opnieuw te verwonderen over de schoonheid van Gods schepping? Dat je je weer gaat verwonderen over Gods genade die jou elke dag draagt. Verwonderen over Gods goedheid.

Geniet van elk moment, leef het leven ten volle en word vervuld door Gods vreugde! Ik bid dat niets jouw verwondering ooit zal wegnemen!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.