Geloof je dat Jezus jouw vriend is?

10 februari 2023

Toen ik 14 jaar was, heb ik een portret geschilderd met daarbij de tekst: ‘Jezus is mijn vriend’. Jaren hing het boven mijn bed en nu hangt het in mijn werkkamer. Altijd als ik ernaar kijk, proef ik puurheid.

Vrienden hebben is belangrijk.

Als je een appje krijgt of een mailtje en je ziet dat de afzender een vriend is, dan zul je deze sneller openen. Ik ben blij om jou als vriend te hebben! Het is een eer voor mij!
Af en toe stappen mensen bij onze B&B uit de auto en dan zie ik aan hun glimlach al… Vrienden van Ik Wonder Jou! Dat is zo leuk. Ik word ook zo blij als ik eraan denk dat je op dit moment deze woorden leest. Ik wil je daarvoor bedanken!
Terwijl je deze paar alinea’s leest, bid ik dat de band die we hebben door ‘Ik Wonder Jou’ mooie vruchten voortbrengt en je leven overspoelt met zegeningen! Heel veel zegeningen! En of je nu omringt bent door vrienden of helemaal geen vrienden hebt…

Jezus zegt tegen de discipelen:
“Ik noem jullie vrienden” Johannes 15:15 BB

De Here Jezus is ook jouw Vriend.

Hij zorgt dagelijks voor je. Het prachtige lied ‘Friend forever’ laat de liefde voelen die Jezus in vriendschap met jou legt.

What a friend I’ve found, closer than a brother.
I have felt your touch, more intimate than lovers
Jesus, Jesus,
Jesus, friend forever.

What a hope I’ve found, more faithful than a mother.
It would break my heart, to ever lose each other,
Jesus, Jesus,
Jesus, friend forever.

Hij is een trouwe, tedere Vriend die je kunt vertrouwen.
Hij is Degene die jou het beste kent.

Misschien voel je je wel eens alleen, maar Hij is een vriend die van je houdt en je elke dag wil herinneren aan Zijn vriendschap!

Zullen we samen bidden?
‘Dank U dat U een dierbare Vriend voor mij wilt zijn. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?