Gefeliciteerd!

25 december 2022

Hemels gefeliciteerd!
Vandaag is de grote dag!

We vieren met miljoenen gelovigen over de hele wereld dat: Jezus is geboren! Hij is de Messias, de Redder, onze Heiland en Verlosser!

Alle eer aan Hem!

Deze dag kan er van alles tegenzitten, meezitten of gaan we te lang zitten… Wat we ook doen en met wie we ook zijn…

Vandaag vieren jij en ik en al die anderen, dat Jezus ons niet alleen heeft gelaten, maar kwam als mens om naast ons te staan in ons mens-zijn.

Juist daardoor weet Hij waar je doorheen gaat.
Hij weet wat het betekent om een vluchteling te zijn, om verlaten te worden, vernederd en miskend. Hij weet wat het betekent om geëerd te worden. Hij weet hoe het voelt om Koning te zijn, machtig en hoog verheven. Hij weet hoe het is om stormen te laten stillen, ziekten te laten oplossen alsof ze nooit bestaan hebben en doden tot leven te wekken!.

Laten we met heel ons hart luid en duidelijk proclameren:

‘Want er is een Kind geboren: we hebben een Koningszoon gekregen. Hij zal als Koning heersen. Hij wordt Wijze Raadgever, Sterke God, Eeuwige Vader en Vredekoning genoemd. Hij zal voor eeuwig regeren en in zijn koninkrijk zal het eeuwig vrede zijn. Hij zal eerlijk en rechtvaardig over het koninkrijk van koning David regeren, voor eeuwig. De Heer van de hemelse legers zal dit doen omdat Hij zo ontzettend veel van zijn volk houdt.’ Jesaja 9:5-6 BB

Zullen we samen bidden?
‘Dank U voor Uw komst naar deze aarde. U bent onze Messias, onze Redder, onze Verlosser, onze Heer en onze Koning. Wij eren U met heel ons hart. In diep ontzag buigen wij voor U, Koning Jezus. Amen.’

Ik wens je een gezegend kerstfeest!
Dat Zijn liefde jouw hart mag vullen met een diepe vrede en tevredenheid.
Dat je mag merken dat Hij ook speciaal voor jou is gekomen.
Mag deze dag onvergetelijk liefdevol zijn, omdat Hij zo liefdevol is voor jou!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.



*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?