Geef niet toe aan verleiding

20200302

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Geef niet toe aan verleiding

Het christelijke leven is niet gewoon een makkelijke reis, maar dat maakt het juist zo waardevol en interessant. Verleidingen zijn nou eenmaal deel van ons leven. Zolang we op deze aarde zijn, zullen we ze onder ogen moeten zien. Wil jij soms liever gewoon toegeven aan verleiding? Zou je dan het liefst tegen God zeggen: “Heer, ik ben maar een mens. Mijn vlees is zwak… Ik weet zeker dat U het wel begrijpt…”? 

Doe dit niet! Dit is wat de Bijbel zegt: “Als je in de verleiding komt om verkeerde keuzes te maken, is het heerlijk voor je als je toch voor het goede kiest en aan je geloof vasthoudt. Want dan zal de Heer je het eeuwige leven geven. Dat is de beloning die Hij heeft beloofd aan de mensen die van Hem houden.” (Jakobus 1:12, BB)

Ik weet niet welke verleiding jou achtervolgt, maar ik weet dat God trouw is. Hij loopt naast je en moedigt je aan. Hij is Degene die jou helpt!

Hij is machtig en sterker dan jouw verleiding. Wat jouw verleiding ook is, alcohol, pornografie, overspel, liegen of wraak… Jezus is altijd sterker!

Wees vandaag bemoedigd en vergeet dit niet: “Het is heerlijk voor je als je het goede kiest als je in de verleiding komt. Want dan zal de Heer het eeuwige leven geven, dat is de beloning die Hij heeft beloofd aan de mensen die van Hem houden.”

 Geef niet toe aan de verleiding. De overwinning is dichterbij dan je denkt! Ik sta achter je en ik bid voor je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter