Geef niet op!

20200523 W.5.22 - Pinksteren 5

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Geef niet op!

Ik geloof dat God vandaag speciaal iets tegen jou wil zeggen. Ik weet zeker dat het je zal bemoedigen:

“Ik zie je verdriet en je tranen. Ik weet dat je soms wilt opgeven, omdat je het zo moeilijk hebt. Maar weet dat, net zoals Mijn Woord belooft, Ik niet zal toestaan dat je het zó moeilijk krijgt, dat je het niet meer aankan.” (zie 1 Korintiërs 10:13)

Ik heb Mijn Geest in jou geplaatst. Een Geest van wijsheid, moed en kracht.

Luister niet naar de stem die je vertelt dat het allemaal voorbij is. De stem die je vertelt dat je alleen en waardeloos bent.

Ik zie je. Ik zie je en Ik noem je bij je naam!

Sta op. Kijk in Mijn ogen. Ik ben hier. Ik zit nog steeds op Mijn troon en Ik regeer nog steeds. Ik ben bij je, vlak naast je. Ik hou van je.

Geef al je lasten maar aan Mij.

Geef Me de ruimte om je te herstellen. Ik wil je dragen.

Vertrouw Mij. Ik zal je leiden en je de weg wijzen die je moet gaan. (Zie Psalm 32:8)

Hou vol! Geef niet op!” 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

9 reacties

 1. Yvonne van der welle op 23 mei 2020 om 8:31 am

  Ik heb het ook soms moeilijk maar ik weet dat Hij bij mij is.
  Ik hen ms en blijf heel positief omdat ik weet dat Hij bij mij is.
  En soms is het moeilijk om tegen de gemeenten aan te vechten omdat je iets nodig hebt en hun het altijd de eerste keer afwijzen en dan begin je weer opnieuw en dat is iets waar mijn man zich zo kwaad over kan maken.( Hij is sinds dat zijn vader is overleden kwaad en heeft de Heer op een klein pitje staan)
  Maar ik ben steeds meer naar Hem toegetrokken.en vertrouw ook stints de carona dat Hij bij mij is en dat Hij me zal beschermen. Zo werk ik ook vrijwilligers werk bij perron3 Helmond.
  En daar heb ik vriendinnen die mij ook steunen. Ik voel mij daar ook veilig. Want de Heer is boven onderen naast mij en dat vertrouwen hou ik mij vast.lik krijg nu 2 weken Ik verwonder jou en dat vindt ik ook heerlijk om daar naar te luisteren en daarvoor wil ik jullie danken 2. Eunice Vrede op 23 mei 2020 om 12:40 pm

  Hallo

  Toen ik vanochtend deze bemoediging las werd ik echt geraakt.
  Het voelde echt dat God rechtstreeks tegen mij sprak.
  Op het moment zit ik in een onzekere fase in mijn relatie.
  En deze woorden gaven mij de bevestiging vooral niet op te geven.
  Dank u Heer.

  Groet Eunice 3. Martijn op 23 mei 2020 om 5:31 pm

  Bedankt voor de bemoediging van vandaag.
  Ben er even stil van?
  Zeker nu een scheiding definitief lijkt te worden heb ik veel aan jullie bemoedigingen elke dag. Mijn vertrouwen is op God! Hij kan dingen veranderen en relaties herstellen. 4. Peter op 24 mei 2020 om 1:38 am

  Ik zou ook graag in Zijn ogen willen kijken , mijn verdriet en pijn laten wegnemen. Een leuke baan een vriendelijke zachte vrouw. Meer is niet nodig in MIJN leven. Wanneer ben ik aan de beurt ? Ik ‘smeek” liever niet, maar ontkom er niet aan lijkt het zo. Op mijn 42e lijkt het anders nog verder weg en moeizamer te gaan. 5. Edith op 24 mei 2020 om 1:01 pm

  Prachtig !
  Heel bemoedigend ! Ik heb vaak herhaling nodig !
  Dankjewel voor jullie organisatie 6. Nora op 24 mei 2020 om 7:50 pm

  Wat een prachtige woorden. Ben momenteel erg verdrietig, veel sterfgevallen en ernstig zieken ( geen Corona) in de familie. Mijn tweede man is 3 1/2 jr.geleden overleden, eerste 22 jr.geleden. Allebei kanker. Soms voel je je erg eenzaam, en denk je het hoeft niet meer. Dan zegt Jezus, Ik ben bij je, je bent niet alleen. En als ik me dat besef, kan ik er weer tegen. 7. Cynt op 25 mei 2020 om 3:16 am

  Deze boodschap van vandaag, is echt heel persoonlijk. Mooi dat jullie deze boodschap steeds biddend doen!

  Merci beaucoup Eric en Wilma 8. Ivonne op 25 mei 2020 om 6:32 am

  Dank, dank, dank! Ik heb het de laatste tijd op een bepaald vlak van mijn leven erg zwaar. Af en toe zou ik bij de pakken willen gaan neerzitten. Ik voel me verwond, gekwetst, bitter, … Maar gelukkig is God er en mag ik al mijn problemen en lasten bij Hem brengen. Hij laat mij niet alleen. Nee, ik mag schuilen onder Zijn vleugels. Zo dankbaar! Dankzij Hem kan ik alles aan wat op mijn pad komt. ❤?❤ 9. Cynt op 31 mei 2020 om 5:03 am

  Deze bemoediging voelde écht helemaal voor mij! Ook de tekening.. Zo ongeveer begon ik deze dag.. Op mijn knieën.. Zoekende hoe verder.. Maar de tekst uit Jesaja 43, kreeg ik mee met mijn geboorte! Dus vandaar ook persoonlijk!

  En ook kreeg ik een tekst uit 1 Korintiërs 2:12 12:

  Doch wij hebben niet ontvangen den geest der wereld, maar den Geest, Die uit God is, opdat wij zouden weten de dingen, die ons van God geschonken zijn;

  Dus daarom zó persoonlijk! Ik krijg echt het idee dat jullie dit biddend doen, dankjulliewel