Geduld is een schone zaak… ?

01 november 2020

Waarom is geduld schoon? Geduld is eerder vies. Je wilt het niet in handen hebben. Je wilt door. Het kost tijd. Het werkt op je zenuwen. Tijd is geld, tijd is kostbaar, tijd kost tijd, dus doorrrr…

Toch is geduld schoon. Door geduld rijpen de druiven zorgvuldig in de zon. Ze kleuren van groen naar diep donker rood op weg naar een prachtig volle blauw paarse tint. De nuances in de smaak vormen zich langzaam en laten de smaakpapillen in je mond sensaties van kleine smaakbelevingen proeven. 

Geduld is schoon, omdat het aandacht vraagt.

  • Wat mag in jouw leven aandacht krijgen?
  • Waar wil jij vandaag meer aandacht aan schenken?

Alles wat je aandacht geeft groeit. En aandacht vraagt geduld.

God heeft aandacht voor jou! Hij kijkt vol geduld naar jou. Hij weet dat jouw levensproces vol avonturen zit en dat Zijn liefde daar smaakvol in zal gaan groeien. Hij weet waar jij naar op weg bent. Jouw hemels thuis waarin je jouw Hemelse Vader zult ontmoeten. 

Vraag Hem vandaag om meer geduld, zodat je aandacht kunt geven aan de dingen die er echt toe doen.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?