Gebruik je creativiteit om God te dienen!

20200124 Dromen met God-7

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gebruik je creativiteit om God te dienen!

Als God je een talent heeft gegeven, gebruik het dan voor Zijn eer! 

Waarom? Om God de eer te geven die Hij verdient.

God heeft Zijn buitengewone creativiteit aan ons laten zien door de aarde te maken. Wie heeft nog nooit een prachtige zonsondergang of een spectaculaire oceaan gezien? 

In het oude testament kiest God een creatieve, getalenteerde man om de Tabernakel te bouwen: Bezaleël. We lezen in Exodus 31:1-5: “Ik heb iemand uitgekozen die alles moet maken: Bezaleël. Hij is de zoon van Uri, die een zoon is van Hur, uit de stam van Juda. Ik heb hem gevuld met Mijn Geest. Mijn Geest geeft hem alle wijsheid, verstand en kennis die hij voor het werk nodig heeft. Zo kan hij alles ontwerpen en maken wat er van goud, zilver en koper gemaakt moet worden. Ook kan hij de edelstenen bewerken en inzetten en het houtsnijwerk maken.” (BB‬‬) 

God zegt: “Ik heb hem vervuld.” Daarmee bedoelt Hij dat Hij Degene is die hem dit bijzondere creatieve talent heeft gegeven! Hij verlangt ernaar dat wij dit talent gebruiken om Zijn Koninkrijk te dienen. 

Als we Gods roeping om Hem te dienen beantwoorden met wat wij hebben gekregen, wordt onze Hemelse Vader verheerlijkt! 

Kun je zingen, dansen, een instrument bespelen, schilderen, breien of schrijven? Wat je gave ook is, ik moedig je aan om het overal waar God je leidt te gebruiken. Jouw creativiteit maakt Hem blij! 

Tot morgen! 

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.