Gebed kan alles veranderen!

IWJ 2.45-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gebed kan alles veranderen!

Meer dan 10 jaar geleden wijdde ons team, kijkend naar het groeiend aantal internetgebruikers dat discipelschap nodig had, zich volledig aan de ontwikkeling van een geheel nieuwe site, “ConnaitreDieu.com“, in het Nederlands: Ik zoek God. We hadden de lanceerdatum vastgesteld op 15 april 2005. Die dag bracht een groep Amerikanen een bezoek aan ons pand. Tijdens hun bezoek begonnen ze spontaan te bidden rond de balie van de webdesigner. Een van hen bad een gebed dat ik nooit zal vergeten: 

“Heer, ik bid dat deze site die vandaag wordt gelanceerd een wereldwijde impact zal hebben. Ik bid dat het China, de Arabische landen en de hele wereld raakt. Ik bid dat miljoenen mensen op deze manier naar U toe komen en dat er grote dingen zullen gebeuren omdat het in Uw handen is.” 

Tijdens dit gebed begon ik na te denken: “O die Amerikanen, die denken altijd zo groot! Deze biddende man denkt niet aan het feit dat niet de hele wereld Frans spreekt!” Op dit moment was ik gefocust op de obstakels en had ik de profetische waarde van dit gebed niet eens overwogen. Ik had niet verwacht dat we enkele weken later de Nederlandse versie zouden lanceren, gevolgd door de Duitse versie, de Chinese versie en het volgende jaar de Arabische versie. Ik had ook niet gedacht dat de website zich in veel andere talen zou vermenigvuldigen om mensen over de hele wereld te bereiken. Maar God wist het en de Heilige Geest inspireerde de gebeden van deze groep Amerikaanse christenen!

Eén gebed kan alles veranderen. Eén gebed kan je een waarde laten zien die jij niet had bedacht! Ja, Hij “is in staat om eindeloos veel meer te doen dan wij kunnen bidden of bedenken…” (Efeze 3:20, BB)

Ik nodig je uit om vandaag dit gebed te bidden… “Heer, dank U dat U mij hebt geschapen zoals ik ben, en dank U voor de werken die U tevoren voor mij hebt voorbereid. Ik kies vandaag om het pad te bewandelen dat U voor mij hebt voorbereid. Ik geloof dat U eindeloos veel meer kan doen dan ik kan bidden of bedenken! In Uw Naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.