Gebed is een krachtig wapen!

IWJ 16.8-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Gebed is een krachtig wapen!

In het Onze Vader, wanneer Jezus onderwijst over gebed, zegt Hij: “Laat Uw Koninkrijk komen. Laat op aarde worden gedaan wat Ú wil, net zoals in de hemel wordt gedaan wat U wil.” Gods wil is perfect, maar heel vaak merken we dat Gods wil niet per se ieders prioriteit hier op aarde is…

Hoe kun je Gods wil doen en tot zegen zijn voor je omgeving? Door gebed! Het is een krachtig wapen. Blijf in je stille tijd met God bidden voor de dingen hier op aarde: het onderwijssysteem, de regering, voor de mensen die in de media werken, economische systemen, technologie, enzovoorts.

En bid ook voor jezelf, voor ons en andere christenen die willen vertellen van Gods goedheid. Door dit te doen, vraag je God niet alleen om gelovigen, Zijn vertegenwoordigers, op belangrijke plekken neer te zetten, maar vraag je ook om Zijn invloed op de beslissingen die worden genomen door mensen met een gezagspositie!

Je merkt het, gebed is een wapen om Gods wil op aarde te brengen, een wapen dat we allemaal kunnen gebruiken! Stop niet met bidden, en laten we samen deze wereld veranderen. Stap voor stap.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. Mary Mondé op 24 augustus 2020 om 3:24 am

  Thank you God We Trust and Jesus loves you and so I love you too John and Jason.

  • Patricia Blank op 19 september 2020 om 5:48 am

   Goede morgen,
   het is vandaag zaterdag 19 September 2020 en mijn man en ik liggen in een scheiding.
   Waar is het mis gegaan? Dat vragen wij ons af. 33jr. huwelijk en dan toch gaan scheiden. Je zou bijna denken kunnen jullie het niet gewoon uitpraten? Neen, praten tussen ons gaat al niet meer. Nu lopen we al in relatie therapie bij t Elios in Lelystad.de therapie loopt moeizaam. Kunt u voor ons massaal bidden???

 2. Mary Mondé op 24 augustus 2020 om 3:28 am

  Amen

 3. Simone op 31 augustus 2020 om 2:46 pm

  Hallo, ik zou graag gebed willen, voor een vriend van mij. Hij is een Nederlandse man, en moslim.

  Hartelijk dank.

 4. Anneke op 16 september 2020 om 4:16 pm

  Graag gebed voor jonge moeder die behoorlijk vastgelopen is en niet meer voor de kinderen kan zorgen

Laat een reactie achter