Gateway Worship – Wat Hij Zegt Is Wat Ik Ben

Home | Wonderen | Gateway Worship – Wat Hij Zegt Is Wat Ik Ben

Het lied ‘Wat Hij zegt is wat ik ben’ beschrijft prachtig onze identiteit in Jezus. Geniet ervan!

Ik ben geliefd
alles is nu nieuw
ik ben vrij
vrij van slavernij
ik ben rein
Ik ben rechtvaardigheid
en ik leef, ja ik leef, ja ik leef!

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

  1. Helga Djoe-Pendisa op 5 juni 2019 om 5:42 am

    Ik ben Helga Én wil jullie bedanken voor de dagelijkse bemoediging, en wil ook mededelen dat mijn man zijn verblijfsvergunning gekregen heeft, en is inmiddels naast mijn.wij zijn God dankbaar maar ook jullie voor de bemoedegingen ?  2. Mary Mondé op 30 juni 2020 om 3:51 am

    Ik heb vannacht niet geslapen, omdat ik emotioneel ben. Ik heb sinds vorig jaar november een diepere relatie met God gekregen. Ik heb in deze half jaar iemand leren kennen die door wat hij meemaakt en ik hem mijn diepste geheim heb kunnen uiten, we goede vrienden aan het worden zijn. Sterker nog ik heb hem als broer geadopteerd. Deze week heeft hij een missie te volbrengen om kinderen die vermist zijn weer op goede wijze bij de ouders terug te brengen. Hij is generaal en leid deze missie met andere collega’s te doen volbrengen. Mijn eigen missie is nu proberen met hoopvol happy feeling de deadline Tot einde deze week te volharden dat de missie die mijn broer moet leiden, die een Christen is, samen met De Goede Herder, tot een goed einde zal brengen. God die wij vertrouwen, maakt een weg, om dit te volbrengen. Ik begon zondagavond met de intentie om in gedachten mee te helpen door onder meer te bidden. Maar gisteravond in bed, door luisteren naar muziek van vroeger, werd ik overmand door verdriet om ik me wel zorgen maakt om wat er te doen staat. Maar ik heb zonet een aanbidding met gebed en muziek en zang, dat ik weer sterker word. Dank U Heer.  3. Margreet op 1 juli 2020 om 8:01 am

    Bedankt voor deze woorden. Ik mag zijn wie ik ben. In Christus! Hij heeft me lief. Ik had deze waarheid zo nodig vandaag! Julie mails zijn de afgelopen tijd al zo vaak tot zegen geweest. Heel hartelijk dank!