Ga vandaag eens heerlijk opscheppen!

31 januari 2023

Kleine kinderen scheppen graag op over hun vader.
‘Mijn vader is de grootste en de sterkste.’
‘Mijn vader is de sterkste.’

Als je kinderen zo hoort spreken, smelt je toch gewoon. Wat gebeurt er als wij ook zo over onze Hemelse Vader gaan opscheppen? Hij kan immers ALLES… en dan ook nog eens ALLES echt het BESTE!

We lezen in Efeziërs 3:20
‘God is in staat om eindeloos veel meer te doen dan wij kunnen bidden of bedenken. Dat doet Hij door de kracht die in ons werkt.’ Efeziërs 3:20 BB

‘Want bij God zijn alle dingen mogelijk.’ Marcus 10:27 BB

Terwijl wij druk zijn om alles op de rit te houden en problemen op te lossen, kun je vergeten dat God er is om je te helpen. Hij wil je adviseren. Hij wil je de juiste oplossingen aanreiken. Lukt het je om op dit moment stil te staan bij Gods mogelijkheden voor jou?

  • Heb jij vandaag een onmogelijke klus te klaren?
  • Schep eens heerlijk op over jouw hemelse Vader.
  • Stap in Zijn mogelijkheden.

Spreek net als een kind vol vertrouwen en geloof uit:
‘Hij kan die onmogelijke klus klaren en… Hij wil mij hierbij helpen!
Met Zijn hulp gaat het me lukken, want Hij laat me niet alleen.
God kan oneindig veel meer doen dan ik ooit kan bidden of beseffen.
Zijn kracht werkt in mij, zo staat het in de Bijbel.
Dank U wel. Vol vertrouwen ga ik het probleem tegemoet.’

Ik moedig je aan om vandaag regelmatig vertrouwen uit te spreken. Blijf dit doen.

Het proclameren van wie Hij is en wat God kan doen in je leven is ook een vorm van gebed.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?