Ga naar Hem voor wie alles mogelijk is!

IWJ 6.18-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Ga naar Hem voor wie alles mogelijk is!

“Maar Abram antwoordde: “Ik zweer bij de Heer, de Allerhoogste God, de Eigenaar van de hemel en de aarde’ (Genesis 14:22, BB)

Naar wie ga je toe als alles niet gaat zoals je had gehoopt? Met wie praat je eerst? Soms is ons eerste instinct om een vriend op te bellen, maar is dit echt de beste keuze?

Het is niet verkeerd om vertrouwen te hebben in iemand in je omgeving. Aan de andere kant, het is beter om je eerst tot God te richten. Hij weet alles en kan alles doen! God wil de eerste plaats in je leven hebben.

Spreek dit met mij uit: “Heer, ik steek mijn handen op naar U. U bent de almachtige God die de hemel en de aarde heeft gemaakt! Ik geloof dat U alle dingen kunt doen. Ik kies ervoor om U op de eerste plaats in mijn leven te zetten! In de naam van Jezus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.