De kracht die Christus deed opstaan zit in jou!

IWJ FB 2.6

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De kracht die Christus deed opstaan zit in jou!

Vandaag wil ik iedereen die momenteel met moeilijke situaties wordt geconfronteerd, bemoedigen. Misschien ben jij dat wel?

Ook al probeert de duivel je te vertellen dat je een mislukkeling bent, dat het voorbij is, dat er geen licht aan het einde van de tunnel is… de situatie is niet zo afschuwelijk als de duivel je wil laten geloven! Vergeet niet… hij is een leugenaar!

De vijand probeert misbruik te maken van je emoties, om te voorkomen dat je het leven leeft waarvan God wil dat je geniet.

Denk hier eens over na – jouw geloof leeft, omdat Christus leeft. Hij is opgestaan! Je geloof is gebaseerd op die opstanding. De kracht die Christus uit de dood opwekte, bevindt zich in jou en kan je boven alle moeilijke emoties en problemen uit laten stijgen. Zo kan je leven veranderen en kun je je beter voelen dan ooit tevoren.

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.