Er ligt kracht in gebed!

IWJ 3.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Er ligt kracht in gebed!

Wat er ook gebeurt in de politieke of economische wereld, het is een feit dat Jezus Koning over alles is. Hij zit altijd aan de rechterhand van de Vader en heeft de hoogste autoriteit.

Het is een ongelofelijke eer dat Hij jou de macht geeft, ja, zelfs uitnodigt, om in Zijn naam te bidden! (Johannes 16:23)

Wanneer je bidt in Zijn naam…

  • worden zieken genezen.
  • worden harten getroost.
  • worden levens hersteld.

Omdat Jezus jou Zijn autoriteit geeft, kun je er zeker van zijn dat je gebeden een krachtig effect hebben! De Bijbel roept op om voortdurend in gebed te zijn: “Bid zonder ophouden. Dank God in alles. Want dit is de wil van God in Christus Jezus voor u.” (1 Thessalonicenzen 5:17-18, HSV)

Geloof je dat er kracht ligt in de Naam van Jezus?

Ik nodig je vandaag uit om met mij te bidden: “Jezus, als een kind van de Allerhoogste God, neem ik mijn gezag niet licht op. Alles wat U in mijn hart legt om voor te bidden, zal ik bidden. Ik geloof dat ik in Uw Naam zelfs de loop van mijn leven kan veranderen! Uw wil zal op aarde worden gedaan zoals in de hemel. Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.