Er ligt kracht in gebed!

IWJ 3.11-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Er ligt kracht in gebed!

Wat er ook gebeurt in de politieke of economische wereld, het is een feit dat Jezus Koning over alles is. Hij zit altijd aan de rechterhand van de Vader en heeft de hoogste autoriteit.

Het is een ongelofelijke eer dat Hij jou de macht geeft, ja, zelfs uitnodigt, om in Zijn naam te bidden! (Johannes 16:23)

Wanneer je bidt in Zijn naam…

 • worden zieken genezen.
 • worden harten getroost.
 • worden levens hersteld.

Omdat Jezus jou Zijn autoriteit geeft, kun je er zeker van zijn dat je gebeden een krachtig effect hebben! De Bijbel roept op om voortdurend in gebed te zijn: “Bid zonder ophouden. Dank God in alles. Want dit is de wil van God in Christus Jezus voor u.” (1 Thessalonicenzen 5:17-18, HSV)

Geloof je dat er kracht ligt in de Naam van Jezus?

Ik nodig je vandaag uit om met mij te bidden: “Jezus, als een kind van de Allerhoogste God, neem ik mijn gezag niet licht op. Alles wat U in mijn hart legt om voor te bidden, zal ik bidden. Ik geloof dat ik in Uw Naam zelfs de loop van mijn leven kan veranderen! Uw wil zal op aarde worden gedaan zoals in de hemel. Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

 1. Tineke op 11 juli 2019 om 8:31 am

  Dit vind ik een lastig stukje. Want niet iedereen wordt genezen waar ik, of in de kerk voor gebeden wordt. Ook al bid je 100 procent in geloof.
  Ik bid al zolang dat mijn man een levende relatie met God zal krijgen, dat hij God toelaat in zijn leven. Ik moet ook denken aan kinga ban. En al die anderen die niet worden genezen hier op aarde.
  We leven in een gebroken wereld . Een wereld die zo uitkijkt naar de wederkomst van Jezus. Dan zal er geen verdriet meer zijn, geen ziekte geen oorlog. Tot die tijd mogen we bidden om kracht om troost. Mogen we de zieken en allen die worstelen voor de troon van God brengen.
  Ik geloof dat God in iedere situatie nabij is, ons nooit alleen laat, dat er niet altijd genezing hier op aarde is, maar wel als je bij Hem komt.