Er is niemand anders zoals jij!

IWJ 12.3

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Er is niemand anders zoals jij!

Vandaag wil ik je eraan herinneren (ik denk dat we er vaak aan herinnerd moeten worden) dat je uniek en buitengewoon waardevol bent!

Ja, God schiep jou, precies zoals je bent en Hij heeft uitstekend werk verricht. Er is niemand anders zoals jij, en dat is fantastisch! Je bent uniek!

De wereld heeft jou nodig, precies zoals je bent. Je hoeft geen Kees Kraayenoord of Joyce Meyer te zijn om het verschil te maken in je omgeving. De mensen om je heen, je familie en vrienden, de mensen die je beïnvloedt, hebben jou nodig. De echte jij, de originele jij.

Ik hou van dit citaat van dichter Oscar Wilde: “Wees jezelf, alle anderen zijn al bezet.”.

Wees jezelf. Zo heeft God je geschapen, en zo kun je een verschil om je heen maken voor Hem!

“Ik prijs U, want het is een wonder hoe U mij heeft gemaakt. Alles wat U heeft gemaakt, is bijzonder. Ik weet dat heel goed.” (Psalmen 139:14, BB)

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.