Er is meer!

IWJ Koninkrijk-7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Er is meer!

We zijn aan het einde van onze week over het Koninkrijk van God gekomen. 

Onthoud dit: er is meer! Geloof je dat? Of denk je dat Gods voorraad van zorg, geluk en hoop op is? Nee, er is echt meer! Er is nog iets anders! 

“Maar zoek eerst het Koninkrijk van God en Zijn gerechtigheid, en al deze dingen zullen u erbij gegeven worden.” (zie Mattheüs‬ 6:33‬, HSV)‬‬‬‬‬

Erbij betekent in andere woorden: meer! Het kruis is Gods “+”-teken. Jezus raakte alles kwijt, zodat wij meer konden krijgen: meer vrede, meer geluk, meer dagen in onze levens, maar vooral meer leven in onze dagen. 

In Zijn Woord blijft God ons zeggen dat Hij in staat is “…om eindeloos veel meer te doen dan wij kunnen bidden of bedenken. Dat doet Hij door de kracht die in ons werkt.” (zie Efeziërs ‬3:20‬, BB)

“Eindeloos veel” komt van het Griekse woord “perissos”. Dit betekent: meer dan nodig! Hier is het goede nieuws: God wil meer dan je alleen geven wat je nodig hebt. Hij verlangt ernaar om je te vullen en je te vervullen, met Zijn leven, met Zijn liefde en met Hem. Er is een erfenis gereserveerd voor Gods kinderen!

Geloof dat. Er is een erfenis voor jou. Er is meer, meer voor je familie, voor je huwelijk, voor je studie en voor je gezondheid. Er is een erfenis die God jou wil geven:

“En omdat jullie kinderen van God zijn, heeft God de Geest van zijn Zoon in jullie hart uitgestort. Die Geest roept [ in je ]: “Lieve Vader!” Jullie zijn dus geen slaven meer, maar kinderen van God. En omdat jullie Gods kinderen zijn, erven jullie ook, dankzij Christus.” (Galaten 4: 6-7‬, BB)‬‬

Wat erf je dan allemaal? Het eeuwige leven, maar ook al beloftes voor dit leven. Wanneer je het Koninkrijk van God en Zijn rechtvaardigheid zoekt, geloof ik dat God je leven zal veranderen. God bezit alles wat je nodig hebt!

Open vandaag je hart voor Hem!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.