Er is iets vreemds aan auto’s… ? ?

29 juli 2020

Er is iets vreemds aan auto’s… Welke auto je ook aanwijst, de voorruit is altijd groter dan de achterruit. Waarom? 

Waarom zijn ze niet gelijk? 

Waarom is de achterruit niet groter?

Waarom loopt de achterruit niet door tot en met het midden van de auto? 

Oké, oké, ik draaf door… Je hebt gelijk. 

Als je op weg gaat, is het belangrijker dat je goed kunt zien waar je naartoe rijdt, dan dat je de hele route goed zicht hebt op wat er achter je ligt. Daarom dus.

Vergeet in jouw leven niet om tijdens het rijden vooruit te kijken. Dan heb je beter zicht. Het brengt je daar waar je naartoe wilt. 

Want wat gebeurt als je alsmaar achteruit kijkt? Dan gaat het mis. Je auto raakt van de weg af, je schaaft langs een boom of een lantaarnpaal, je ziet niet dat het stoplicht op rood is gesprongen… 

Kijk dus ook in je dagelijkse levensrit vooruit.

“Maar ik doe maar één ding: ik vergeet wat voorbij is en strek mij uit naar wat nog komen gaat.” (Filippenzen 3:14, BB)

  • Heb je gefaald?
  • Heb je de foute afslag genomen?
  • Ben je te hard gegaan?
  • Ben je in een kuil gereden?
  • Heb je iemand geen voorrang gegeven?

Spreuken 3:5-6 leert ons: “Vertrouw met heel je hart op de Here en verwacht het niet van je eigen verstand. Laat God delen in alles wat je doet, dan kan Hij je levensweg bepalen. (HTB)

God maakt jouw kromme weg recht. Veroordeel jezelf niet langer, maar deel met God wat je bezighoudt en waar je naartoe wilt.

Zullen we samen bidden? “Ik wil mij richten op de toekomst en mijn verleden loslaten. U effent mijn hobbelige, gebroken weg. Dank U!”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?