Er is genoeg voor jou!

10 februari 2021


Ik ben blij. En… ik ben zo dankbaar dat ik je elke dag mag ontmoeten via de e-mails van Ik Wonder Jou!

Als ik achter mijn computer zit, denk ik aan jou en dank ik voor jou! Het is God zelf die zorg draagt voor jou. Hij weet wat je nodig hebt en fluistert dat telkens in mijn hart. Mijn vingers mogen over het toetsenbord gaan, terwijl hemelse woorden borrelen in mijn binnenste. 

Jullie reacties geven mij een glimlach en een traan:

  • “Lieve Wilma, de dagelijkse bemoediging lijkt elke dag speciaal voor mij geschreven te zijn. Bedankt, ga zo door. Liefs, Anneke.”
  • “Bedankt voor deze mail! Hij kwam precies op het juiste moment. Gisterenavond en vannacht wilde ik niet meer leven, kon ik het ook bijna niet meer. Heb gebeden tot God, geef mij een teken wat ik moet doen. En nu vanochtend deze mail met Zijn persoonlijk antwoord! Het is en blijft een strijd maar ik probeer op Hem te vertrouwen. Hartelijke groet, A.”

Ik ben zo dankbaar dat God elke dag met jou meeloopt door dit leven. Mag Hij de ‘anderhalvemeter-grens’ overschrijden en dichtbij je lopen?

God fluistert jou persoonlijk toe: “Ik zorg vandaag voor je!”

“En morgen dan”, zeg je misschien? “Hoe moet het dan?” 

Je mag vertrouwen putten uit hoe God met zijn volk Israël omging. Hij zorgde voor hen:

“Toen zei de Heer tegen Mozes: “Ik zal voor jullie brood uit de hemel laten regenen. Het volk mag daarvan precies zoveel verzamelen als ze voor één dag nodig hebben.” (Exodus 16:4, BB)

Elke dag opnieuw wil God je geven waar je naar ‘hongert’.

Zijn vrede… maakt jou tevreden.
Zijn liefde… versterkt de liefde in jou voor jezelf, de ander en de wereld om je heen. 

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?