Eline Bakker – Geen Afstand

Home | Wonderen | Eline Bakker – Geen Afstand

Je hoeft niet bang te zijn, omdat God dicht bij jou is. Er is geen afstand meer tussen Hem en jou!

U strekt Zich uit naar mij
Wat ik ook doe of voel
Er is geen afstand, tussen U en mij
Er is geen schaduw van
Omkeer bij U te zien
Er is geen afstand, tussen U en mij 

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Corine op 7 april 2020 om 2:23 pm

    Rayer knul wat ben jij in élk opzicht gegroeit man
    wat mooie liederen mag jij maken.

    Veel zegen op de Weg waar de Here je leiden gaat

    Corine Oerlemans

Laat een reactie achter