Eline Bakker – Geen Afstand

Home | Wonderen | Eline Bakker – Geen Afstand

Je hoeft niet bang te zijn, omdat God dicht bij jou is. Er is geen afstand meer tussen Hem en jou!

U strekt Zich uit naar mij
Wat ik ook doe of voel
Er is geen afstand, tussen U en mij
Er is geen schaduw van
Omkeer bij U te zien
Er is geen afstand, tussen U en mij 

 

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Corine op 7 april 2020 om 2:23 pm

    Rayer knul wat ben jij in élk opzicht gegroeit man
    wat mooie liederen mag jij maken.

    Veel zegen op de Weg waar de Here je leiden gaat

    Corine Oerlemans