Elevation Worship – Give Me Faith

Home | Wonderen | Elevation Worship – Give Me Faith

Misschien vind jij het lastig om een stap in geloof nemen, omdat je dit geloof niet denkt te hebben. God wil je dit geloof geven, zoals dit lied van Elevation Worship ook zegt.

Give me faith to trust what You say
Geef mij geloof, om te vertrouwen op wat U zegt
That You’re good, and Your love is great
Dat U goed bent en dat Uw liefde geweldig is
I’m broken inside, I give You my life
Ik ben gebroken, ik geef U mijn leven

Wil je een dagelijkse bemoediging in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter