Een sleutel voor je leven ?

IWJ Gods stem-5-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Een sleutel voor je leven ?

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb vaak advies nodig. Geconfronteerd met alle dagelijkse beslissingen, soms klein en soms met grote consequenties, of zelfs bij het schrijven van Ik Wonder Jou, heb ik Gods leiding nodig. Telkens vind ik antwoorden in Zijn Woorden, door te bidden en Zijn aanwezigheid te zoeken. Ik ervaar ook vaak Gods leiding door mijn geïnspireerde vrienden heen.

Soms bereiken we een soort van kruispunt in ons leven. We weten niet of we moeten wachten, rechts afslaan, links afslaan of zelfs om moeten draaien. Dit kan zorgen en angst veroorzaken in ons leven. Het is een beetje hetzelfde als je navigatie zijn GPS-signaal kwijt raakt.

Ontvang dit woord als een aanmoediging, een sleutel en een basis voor je leven: Bij U kan ik me verbergen. U beschermt me in gevaar. Ik ben zó blij, dat ik voor U wil zingen. Want U heeft mij bevrijd. [ De Heer zegt: ] “Ik leer je hoe je moet leven. Ik geef je raad en Ik ben altijd bij je.” (Psalm 32:8)

  • God is JOUW schuilplaats,
  • Hij zal JOU tegen problemen beschermen,
  • Hij zal JOU de weg wijzen die je moet nemen,
  • Zijn liefdevolle oog is op JOU gericht,
  • En Hij verdwaalt nooit. Hij weet waar je naartoe moet en hoe je daar moet komen.

Deel altijd je vragen met God en neem dan een moment om Zijn stem te horen. Neem de tijd om te luisteren naar wat Zijn hart met jou wil communiceren. Wees niet langer bang. God belooft dat Hij je de weg wijst. Hij is de beste GPS voor je leven! Overigens betekent GPS voor mij “Gods Perfecte Spoor”. 🙂

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.