Een prachtig gebed voor deze ochtend…

IWJ 1.17

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Een prachtig gebed voor deze ochtend…

Hier is een prachtig ochtendgebed dat Constance, een lezer van ‘Ik Wonder Jou!’, naar mij stuurde. Ik nodig je uit om het vandaag te lezen en mee te bidden!

Onze Vader in de hemel, hier ben ik, aan het begin van een nieuwe dag. Ik wijd deze nieuwe dag aan U toe. U bent mijn kracht, mijn leven en het licht dat mij leidt. U bent in mij, het licht dat rust brengt in elke situatie en elke wond geneest. Vandaag koester ik het feit dat ik in U leef, beweeg en besta. Al mijn plannen, hoop en dromen zijn op U gericht, want ik weet dat U alles hebt volbracht. Ik vraag U om mij te gebruiken zoals Uw wilt, om bij te dragen aan de voltooiing van Uw prachtige werken voor Uw glorie. Ik voel Uw liefdevolle aanwezigheid en ik besef dat ik door de Heilige Geest de hele dag liefde, kracht en vreugde mag uitstralen. In de naam van Jezus, Uw Zoon, amen!

Heel erg bedankt, Constance! Als dit gebed jou helpt, aarzel dan niet om het te printen en de woorden uit te spreken aan het begin van een nieuwe dag.

Zo blij dat je bestaat!
Eric Célérier en Wilma Veen

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

5 reacties

 1. Gerard Martin op 18 februari 2021 om 9:47 am

  Mooi gebed voor de dag  • Willy Huizer op 28 maart 2023 om 5:55 am

   Dank voor het mooie ochtend gebed. 2. Eef op 4 mei 2021 om 3:53 am

  Goede morgen. Opbeurend gebed. Goed begin van je dag met de HERE. 3. Hans Schipper op 3 juli 2021 om 7:37 am

  Ja EEF je hebt gelijk een heerlijk gelijk  • Asha op 18 juli 2022 om 9:17 am

   Amen