Een prachtig gebed voor deze ochtend…

IWJ FB 1.17-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Een prachtig gebed voor deze ochtend…

Hier is een prachtig ochtendgebed dat Constance, een lezer van ‘Ik Wonder Jou!’, naar mij stuurde. Ik nodig je uit om het vandaag te lezen en mee te bidden!

Onze Vader in de hemel, hier ben ik, aan het begin van een nieuwe dag. Ik wijd deze nieuwe dag aan U toe. U bent mijn kracht, mijn leven en het licht dat mij leidt. U bent in mij, het licht dat rust brengt in elke situatie en elke wond geneest. Vandaag koester ik het feit dat ik in U leef, beweeg en besta. Al mijn plannen, hoop en dromen zijn op U gericht, want ik weet dat U alles hebt volbracht. Ik vraag U om mij te gebruiken zoals Uw wilt, om bij te dragen aan de voltooiing van Uw prachtige werken voor Uw glorie. Ik voel Uw liefdevolle aanwezigheid en ik besef dat ik door de Heilige Geest de hele dag liefde, kracht en vreugde mag uitstralen. In de naam van Jezus, Uw Zoon, amen!

Heel erg bedankt, Constance! Als dit gebed jou helpt, aarzel dan niet om het te printen en de woorden uit te spreken aan het begin van een nieuwe dag. Of lees het gebed dat Jezus Zijn discipelen leerde in Matteüs 6.

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

3 reacties

 1. Brunfaut André op 16 maart 2019 om 5:46 pm

  Deze tekst bevat veel van mijn hedendaagse goddelijke overtuigingen. Op deze wijze uitgedrukt geeft dit me een zalige start vande dag 2. Joke op 16 maart 2019 om 9:07 pm

  Wilma ik heb een top dag gehad!
  Jij hebt mij enorm geïnspireerd !
  Wat ben je een pracht mens!!!?
  Dank je wel!
  Warme groet Joke Vriezenveen!❤️ 3. Caroline op 17 maart 2019 om 4:35 pm

  Omdat ik een hele lieve zus heb die zegt ik wonder jou als ik het de heel moeilijk heb