Een boze emoji 😠

02 augustus 2023

Ik open mijn WhatsApp. Snel scrol ik langs de berichtjes. Ik scan hartjes, handjes in de lucht en ‘thkss’ of ‘vraagje…’ en zie ineens een boze emoij 😠 ertussen staan. ‘Hè? Van wie is dat? Wat is er mis?’, denk ik. Terwijl ik verder scrol zie ik gelijk staan: ‘Sorry, ik bedoelde natuurlijk een ‘😀’.

God stuurde niet alleen berichten vanuit de hemel, Hij kwam zelf naar ons toe.

We zijn inmiddels gewend om berichtjes te ontvangen, maar  besef je dat Jezus jou ook tijdens je dag ‘berichtjes’ stuurt?

Uw bericht is
goed bericht!

Zijn Geest brengt bepaalde mensen in je gedachten, je komt op ideeën, een lied schiet je te binnen of een bijbeltekst borrelt op. Scrol je snel verder als je een glimp van Zijn liefde beleeft of lukt het je om het tot je door te laten dringen?

Weet dat Jezus je nooit een ‘😠’ zal sturen. Hij zal ook nooit ‘sorry’ zeggen, nadat Hij je iets heeft gezegd. Onze Heer weet wat Hij doet, weet wat Hij zegt en weet wat Hij voor jouw leven wil: liefde

Die liefde zette Hij zelf om in daden. Hij ging door diepe pijn om daarmee jouw pijn te verlichten. Hij leed, zodat Hij vandaag tegen jou kan zeggen; 

‘Ik weet hoe jij je voelt. Ik leef met je mee.’

‘Kinderen, we moeten niet alleen zéggen dat we van elkaar houden,
maar we moeten dat óók laten zien met wat we doen.’
(1 Johannes 3:18, BB)

Wat je te geven hebt, is zo waardevol.
Het kan anderen echt laten zien dat ze geliefd zijn… geliefd door God zelf!

Zullen we samen bidden?
Wij willen een grote smiley aan U schenken. We zijn zo dankbaar dat U onze hemelse Vader wilt zijn en ons krachtig in dit leven wilt helpen. Amen’

Tot slot: als je vandaag een smiley ziet, bedenk dan steeds dat je ook een smiley van God mag ontvangen.

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?