Een bijzondere getuigenis…

IWJ 3.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Een bijzondere getuigenis…

Vandaag nodig ik je uit om deze prachtige getuigenis te lezen en God eer te geven met mij voor Suzy!

“Ik ben een getuigenis van het werk van God. Een aantal maanden geleden heb ik gemaild en gevraagd om gebed. Na diverse tests dacht de dokter dat ik baarmoederhalskanker had. Alle tekenen waren zichtbaar. De dokter adviseerde me om op God te vertrouwen, omdat hij niets meer kon doen.

De dokter stuurde de tests naar Zuid-Afrika. Ik moest twee maanden wachten. Ik vroeg om steun in gebed, en ikzelf riep de Almachtige God op om mij van deze ziekte te sparen. Hij antwoordde me… Hij reageerde positief. De resultaten zijn hier. Er is geen spoor van kanker. Ik ben sprakeloos door deze God van wonderen. Ja, Hij is trouw, Hij is echt, en Hij kan alles doen. Ik ben vervuld van immense vreugde. Bedankt voor het delen van mijn verhaal met alle vrienden van ‘Ik Wonder Jou’.” Suzy (Congo)

Ja, God leeft! Ik nodig je uit om te geloven in de Heer die geneest! Niets is onmogelijk voor God. In de naam van Jezus, bid ik dat Hij je zegent, ongeacht wat je nodig hebt. En heb jij ook een bijzonder verhaal met God, dan lees ik dat graag!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.