Een belofte voor elke dag van je leven…

IWJ FB 2.17-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Een belofte voor elke dag van je leven…

Koning David zegt in de Bijbel: “Uw goedheid en liefde zijn mijn leven lang bij mij. Ik mag mijn hele leven dicht bij U zijn.” (Psalm 23:6, BB)

Dit bekende vers vertelt ons over goedheid en genade!

  • Goedheid is wat Jezus verlangt voor jou en jouw leven. Hij wil je zegenen, vervullen en je blij maken.
  • Genade is wat Jezus wil doen door jou en jouw leven. Hij wil je helpen genade te geven en vergeving te schenken en Zijn leven en vrede uit te delen.

Ja, goedheid en genade zullen je volgen, alle dagen van je leven! En waar gebeurt dit? In Gods huis! David hield ervan om in het huis van God te zijn. Hij hield van de aanwezigheid van God.

Vandaag hoef je niet naar een heilige plaats te gaan om toegang te krijgen tot Gods aanwezigheid. Jezus’ offer aan het kruis gaf ons voor altijd en overal toegang tot Zijn aanwezigheid!

Jij bent het huis van God. Je lichaam is de tempel van de Heilige Geest die in je woont. Koester Zijn aanwezigheid zoals David dat deed tot het einde van je dagen en in eeuwigheid!

Ik nodig je uit om met me te bidden… “Dank U, mijn Heer, voor de goedheid en genade die ik vind in Uw aanwezigheid. Ik ben U eeuwig dankbaar voor wie U bent en wat U voor mij doet. Ik hou van U! Ik geloof dat goedheid en genade me zullen volgen, alle dagen van mijn leven. Amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Ane op 2 april 2019 om 4:11 pm

    ???heel mooi