Een baby! ?

22 december 2020


“Mam en pap, we moeten jullie wat vertellen.”

André en ik kijken in vier stralende ogen. In onze gedachten gaat het pijlsnel. Het is blijkbaar de bedoeling dat wij gaan raden, maar de energie en de verwachting waarmee wij aangekeken worden, is te groot om ook maar één poging te durven wagen. 

“We krijgen een kindje!”
“Waaaaahhhhh!”

Vorig jaar stond ik nog met tranen in mijn ogen toen mijn zoon ‘ja’ zei tegen zijn grote liefde. Nu sta ik opnieuw met waterige kijkers en zeg ik ‘ja’ tegen dit nieuwe leven. Een baby!

Hoe zou het zijn gegaan met Jozef en Maria toen zij bij hun ouders kwamen om het ‘grote nieuws’ te vertellen? 

Zij hadden hun officiële ‘ja’-woord nog niet gegeven. En toch… een baby… Hoe dan?

  • De start van het leven van Jezus begint al met een wonder. 
  • Leven met God is een wonder. 
  • Jij bent Zijn wonder! 

Mag God in jouw leven vandaag woorden van wonderen spreken? 

Laat deze woorden liefde opborrelen in je hart…

“Ik ben zo blij met jou! Vanaf het eerste moment dat je werd geweven in de schoot van je moeder was Ik erbij. Ik heb je zo lief. Jij bent zo gewenst. Ik zie je. Ik laat je nooit alleen. Mijn aanwezigheid is dichtbij. Naast je, voor je, rondom je en in je. Met Mij kun je alles aan. Zelfs zaken waarvan mensen zeggen dat het niet te dragen is, kun jij dragen, omdat Ik je help dragen. Toen jij geboren was, zag ik je eerste ademteug, hoorde Ik je eerste huiltje en heb ik je gekoesterd als Mijn kind. Wordt deze kerst opnieuw geboren, door deze woorden van liefde. Zuig hemels zuurstof in je longen en voel Mijn kracht in jouw leven naar binnen stromen. Deze kerst kun jij vieren, omdat wij het samen vieren.” – Jezus

Trouwens, Baby Veen wordt in april 2021 geboren… lieve vrienden van Ik Wonder Jou. Ik hou jullie op de hoogte van dit wonder. 🙂

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?