Durf! Zet de stap!

20200224 Durf te leven-6

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Durf! Zet de stap!

Ik bid dat God je vandaag opnieuw met Zijn liefde en onwankelbare vrede zal omringen, zodat je je niet langer door angst of onzekerheid zal laten tegenhouden. 

“Durf… Durf in Mijn aanwezigheid te komen, de stap van vertrouwen te zetten.

Durf, wees niet bang om deze eerste stappen te zetten.

Sta op en geef niet op,

Durf, je weet dat je hiervoor bent gemaakt, voor een leven van geloof in Mij. 

Volhard en ga door, wees niet bang om te falen of fouten te maken.

Want zo kan Ik je vormen en je sterker maken.

Zo leer Ik je op Mij te vertrouwen, van Mij afhankelijk te zijn…

Ik beloof niet dat het makkelijk wordt, maar Ik beloof trouw te zijn. 

Ik beloof bij je te zijn tot het einde van deze tijd, dit proces, dit seizoen, deze stap van geloof.

Durf, zet de stap… Ik Zelf zal met je meelopen.

Zie Jesaja 45:2 en Mattheüs 28:20

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Mirjam op 10 maart 2020 om 8:11 pm

    Wat ben ik ontzettend dankbaar dat ik op Ik wonder jou ben geabonneerd, elke dag lees ik de mail en wordt regelmatig bemoedigd.. zo ook door deze bovenstaande mail Durf.. ik worstelde al een poos een met mijzelf en de nodige stappen die ik daarin (moest) zetten.. ik blog af en toe en heb het verwoord in mijn volgende blog, ik deel de link zodat jullie hem kunnen lezen als jullie dit willen.. hierin verwoord ik hoe God jullie gebruikt! Ik wens jullie veel Zegen in deze bediening en wil jullie bedanken dat jullie gehoor geven aan Gods roeping voor jullie leven! Hij hoort… ik ben een blij en dankbaar mens.. en ondanks mijn omstandigheden gaat God door!

    https://lovehealsallthings.blog/2020/02/24/omdat-mijn-god-goed-is/