Durf tegen de stroom in te gaan!

20200213 14.18

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Durf tegen de stroom in te gaan!

Ik wil graag een gedachte met je delen die heel belangrijk is voor ons leven. Ik heb het gevonden in Psalm 1.

“Het is heerlijk als je niet luistert naar de raad van mensen die zich niets van God aantrekken, als je niet omgaat met slechte mensen, als je niet meedoet met mensen die lachen om God.” (Psalm 1:1, BB)  

Dit vers leert ons hoe we niet zouden moeten leven als Christen. De Bijbel laat hier een soort ‘serie’ zien: lopen, staan en dan zitten. Het is een negatieve serie, die er uiteindelijk voor zorgt dat je stil blijft staan en gaat zondigen.

Het Christelijke leven is een wandeling, een race. Deze race heeft juist een tegenovergesteld ‘stappenplan’.

  • Je hoorde eerst de roep van God terwijl je juist niet met Hem bezig was.
  • Je stond op om Hem te volgen.
  • Je liep vanaf toen achter Hem aan!

Ik moedig je aan om te blijven wandelen met God, zelfs als je dan tegen de stroom van deze wereld in moet gaan. Zelfs als je dan anders moet zijn dan de samenleving. Jezus volgen betekent dat je besluit om anders te gaan denken en leven. Het vereist offers, maar het is het meer dan waard!

Blijf Jezus volgen. Zelfs als je nu een leven vol zonde leeft, hoeft dat niet zo te blijven. Sta op, loop weg van de zonde en ga door Gods genade weer achter Jezus aan!

Ik bid dat God je helpt om Hem achterna te gaan, voor Zijn eer! Je bent een man of vrouw van God!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.