Durf te vragen!

4.25 Durf te vragen. Sta op de Rots_Tekengebied 1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Durf te vragen!

“Ik bad vurig tot de Heer. En Hij luisterde toen ik Hem om hulp riep. Toen trok Hij me uit de put, Hij haalde me uit het moeras van ellende. Hij zette mijn voeten weer op stevige bodem. Hij gaf me vaste grond onder de voeten. En Hij gaf me een nieuw lied, een lied om onze God te danken. Iedereen die hoort wat God heeft gedaan, zal ontzag voor Hem krijgen en op Hem gaan vertrouwen.” (Psalm 40:2-4)

God nodigt je uit om Hem te vertrouwen met alles wat je nodig hebt. Je materiële en fysieke behoeften. Maar ook alle behoeften van je hart! Je kunt alles met de Heer delen. Zijn armen staan altijd klaar om je te verwelkomen; Zijn handen zijn er altijd om je tranen weg te vegen.

Hij is de vaste rots, degene op wie je kunt rekenen. “Hij gaf me vaste grond onder de voeten.” God geeft kracht. Hij maakt de weg vrij voor je herstel, je genezing, jouw wonder!

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.