Durf te geloven!

20200217 Durf te leven-1

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Durf te geloven!

God houdt ervan om cadeau’s te geven aan Zijn zonen en dochters die op Hem vertrouwen. Hij houdt heel veel van degenen die dingen durven door geloof! 

Je hebt vast wel eens gedacht aan alle dingen die je zou kunnen doen als alles mogelijk zou zijn.

  • Je zou dat lied opnemen of dat boek schrijven…
  • Je zou dat weeshuis openen…
  • Je zou die persoon ten huwelijk vragen…

Vaak durven we God niet “lastig te vallen” met onze wensen, omdat we wel eens zijn afgewezen en we bang zijn dat dat weer gaat gebeuren. Maar weet dit: God houdt ervan om je te zegenen en Hij wijst je niet af!

“Tot nu toe hebben jullie nooit God om iets gebeden omdat jullie bij Mij horen. Doe dat, dan zullen jullie krijgen wat jullie bidden, zodat jullie heel erg blij zullen zijn.” (Johannes ‭16:24‬, ‭BB‬‬)

Eerlijk gezegd vind ik het niet altijd makkelijk om van alles durven en te proberen. Maar het goede nieuws is dat God een geduldige Vader is die wil dat je steeds gelukkiger zal worden. Hij staat achter je en Hij weet al wat er gaat gebeuren. Vraag het Hem en Hij zal je, als je er klaar voor bent, helpen om de eigenschappen te ontwikkelen die je nodig hebt om te durven en een groot geloof te hebben. 

Ik bid dat je alle cadeaus zult ontvangen die God je geeft en dat je ze in geloof zult gebruiken. Je bent een kind van God! Vraag je Vader om Zijn blijdschap. Hij zal het je geven!

Ik nodig je vandaag uit om samen met mij voor deze week te bidden: “God, we danken U voor Uw Woord dat zo krachtig, mooi en zeker is. Help ons om voor U een stap in geloof te durven zetten, te dromen en de plannen die U ons heeft gegeven uit te voeren, zodat Uw naam bekend, verhoogd en verheerlijkt zal worden! Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.