Doorzoek alles!

IWJ FB 2.16-min (1)

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Doorzoek alles!

Als je gaat verhuizen, kom je er vaak achter hoeveel je hebt verzameld en bewaard en hoeveel ruimte dit allemaal inneemt. Dus je besluit alles te doorzoeken en leeg te maken! Je gooit of geeft weg wat je niet meer nodig hebt, zoals kleding die te klein, te groot of niet meer in de mode is.

Wat als je vandaag je oude kleren hebt weggegooid en in plaats daarvan nieuwe hebt gekregen van je Vader? Dit is wat Jesaja in de Bijbel tegen Jeruzalem zegt: “Ze zullen geen as meer op hun hoofd hebben [ als teken van verdriet ], maar een feestkroon. Ze zullen niet meer gebukt gaan onder verdriet, maar ze zullen blij zijn en feestvieren.” (Jesaja 61:3, BB)

Ik geloof dat God dit ook tegen jou zegt vandaag. Hij wil dat je niet meer gebukt gaat onder verdriet, maar vreugdevolle kleding aantrekt! Hiervoor moet je je ‘oude kleren’ uittrekken… Wellicht is dat voor jou:

  • Een slechte gewoonte
  • De angst om fouten te maken
  • Een verborgen zonde die je nog niet hebt kunnen overwinnen

Ik nodig je uit om deze kleren uit te trekken door ze aan de voet van het kruis te leggen en nooit meer op te pakken! Het maakt niet uit wat je verleden is of waar je vandaan komt. Geloof dat God trouw is en je zal helpen bij het wandelen in een nieuw leven met Hem!

Bid met mij mee: “Heer, ik laat mijn oude kleding aan de voet van het kruis achter! Deze slechte gewoonte waar ik niet mee kan stoppen of deze schuld die al zolang op me drukt, laat ik in Uw handen achter. Dank U voor het offer van Jezus dat mij nieuw leven heeft geschonken. Dank U voor Uw vergeving, Uw vrede en Uw genade die ik door geloof ontvang! In Jezus’ naam, amen!”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.