Door Gods ogen…

IWJ 8.23-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Door Gods ogen…


Ben je bekend met het verhaal van Nick Vujicic?

Nick is een geweldige man, maar hij heeft niet altijd een gemakkelijk leven gehad. Hij is geboren zonder armen en benen en daardoor heeft hij veel moeilijkheden ervaren in zijn leven. Zo erg zelfs, dat hij toen hij jonger was zijn leven wilde beëindigen.

Maar één ding redde Nick en stond hem toe het vervulde leven te leven waar hij vandaag de dag nog steeds van geniet. Op een dag besloot hij door Gods ogen naar zijn eigen leven te kijken. Nick stond niet toe dat de hindernissen, zoals zijn handicap, hem van zijn bestemming zouden afhouden.

Nick houdt vooral van Romeinen 8:28: “We weten dat God alles ten goede zal gebruiken voor de mensen die van Hem houden en die Hij volgens zijn plan geroepen heeft [ om bij Hem te horen ].”

Zoals hij zelf zei: “Dat vers sprak echt tot mijn hart. Het heeft me heel erg overtuigd, tot het punt dat ik er zeker van ben dat geluk en toeval niet bestaan, maar dat deze dingen die gebeuren ons kunnen helpen om ons meer op Jezus te laten lijken. Ik voelde volledige vrede mijn hart in stromen, wetend dat God ons niets zal laten gebeuren tenzij Hij er een goede bedoeling voor heeft. “

Je kunt deze vrede ook voelen en weten dat alles in Gods handen is. Dat ongeacht wat er in je leven gebeurt, Hij ervoor zorgt dat alle dingen meewerken ten goede!

Wees gezegend, mijn vriend. Ik hou heel veel van je, maar boven alles houdt God hartstochtelijk en oneindig voor je!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

2 reacties

  1. Henk op 28 april 2019 om 6:00 am

    Soms denken we als mens dat we het niet makkelijker hebben in mijn leven maar als ik dit hoor en je hebt geen handen en voeten hebt begrijp ik dat God met in zijn situatie een bedoeling heeft maar makkelijker is het niet . Ik heb alles maar hebt na mij ongeluk toch veel tegenslagen gehad en nog maar met God’s hulp kom ik er wel  2. Nel op 28 april 2019 om 8:59 pm

    Sterkte