Dit wordt een mooie maandag!

28 november 2022

Vandaag sta je aan het begin van een nieuwe week. Terwijl jij deze tekst leest of luistert ben ik me waarschijnlijk aan het klaar maken voor de live uitzending van vandaag. Sinds Corona mag ik doen wat ik het allerliefste doe; jou inspireren met Gods liefde in een uitzending waar jij zo bij kunt aanschuiven. Via de link onderaan deze mail kun je meekijken.

Ik weet niet wat er allemaal op jouw bord ligt voor de komende dagen, maar er zullen zeker een aantal zaken bij zitten, waarvan je niet precies weet hoe je dit moet gaan aanpakken.

Mag God in jouw vertwijfeling jouw houvast zijn?

Vertrouw Hem je uitdagingen toe.
Vertel Hem je dromen en je verlangens.
Leg verbinding met God.
Laat deze dag niet voorbij gaan,
zonder dat je met jouw Hemelse Vader gesproken hebt.

Gebed laat je contact maken met de hemel
Dat is toch hemels!

Ik heb een tekst voor je uitgezocht, waarvan ik weet dat het je zal aanmoedigen en bemoedigen.

God onze Vader houdt van jou.
En omdat Hij zoveel van je houdt,
heeft Hij je eeuwige troost en goede hoop gegeven.
De Heer Jezus Christus en God de Vader
zullen je bemoedigen en sterk maken.
Daardoor kun je altijd in woord en daad het goede doen.’ (naar de tekst uit 2 Tessalonicenzen 2:16-17 BB)

Zullen we samen bidden?
‘Dank U wel! U bent mijn hoop. Uw hoop geeft mij kracht. Ik weet dat U van mij houdt. Help mij de diepte hiervan te begrijpen. In de naam van Jezus. Amen.’

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?