Deze gewone week gaat ongewoon worden!

02 juni 2022

Er is een zondag, er is een maandag, dan volgt vanzelf dinsdag en voor je het weet is er weer een week voorbij. Ik knipperde een paar keer met mijn ogen en we leven al in de maand juni!

Hé, psst… deze week gaat niet gewoon worden.
Met Pinksteren gaat alles wat gewoon is,
bijzonder ongewoon worden.

Jezus ging naar de hemel en vanuit de hemel kwam Zijn Geest. Jezus kon maar op één plek tegelijk zijn als mens, maar Zijn Geest kan in al Zijn kinderen tegelijk zijn, overal ter wereld.

Gods Geest in jou! Zo bijzonder!
Vergeet niet dat jullie de tempel van God zijn.
In die tempel woont Gods Geest. 1 Korintiërs 3:16 BB

Gods Geest vult ons met Zijn wijsheid, liefde en zorg. Hij spreekt in ons en door ons heen en geeft ons raad als we keuzes moeten maken.
Want jullie hebben geen geest gekregen die bange slaven van jullie maakt. Maar jullie hebben Gods Geest gekregen. Hij maakt jullie tot kinderen van God. Door Gods Geest noemen we Hem [ vol vertrouwen ]: “Lieve Vader!”. Romeinen 8:15 BB

Zullen we samen bidden?
“Heilige Geest, dank U wel dat U in mij wilt wonen. Welkom! Ik zie ernaar uit dat ik Uw stem steeds beter kan verstaan. Help mij om te beseffen wat het betekent voor mijn leven dat U in mij woont. Amen”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?