Delen is vermenigvuldigen…

11 februari 2021

Ken je ‘Herman het vriendschapsbrood’?  

Als je Herman ontvangt, moet je hem goed verzorgen. Hij bestaat dan namelijk voor het grootste gedeelte nog uit gist. Elke dag vraagt om een andere aanpak: ingrediënten toevoegen, mengen, etcetera. 

Na 9 dagen komt het grote moment: Je kunt Herman gaan delen. Een deel hou je zelf, de andere drie delen geef je door. 

Herman is een vriendschapsbrood waarin je tijd en aandacht stopt, waardoor het groeit. 

Mijn grootste wens is dat jij de liefde van God zult zien groeien in je leven. Hoe? 

Start elke dag eenvoudig met Ik Wonder Jou. Lees de woorden, luister ernaar, overdenk, wees stil, bid en dank… 

En dan gaat het gebeuren: Net als ‘Herman het vriendschapsbrood’ ga je groeien. Liefde in je binnenste zal als gist rijzen. Boosheid, bitterheid, angst, wanhoop en wantrouwen moeten plaats gaan maken voor de vermenigvuldiging van liefde. 

De liefde wint altijd.
Wat je ook doet…
Wat je ook hebt….
Je bent Zijn kind.
Dat is jouw kracht.

Gods woorden zijn als het gist in het vriendschapsbrood. Maak het lezen van Ik Wonder Jou tot een prioriteit tijdens de start van je dag en ga ontdekken wat een wonderlijke uitwerking dit zal gaan hebben in je leven. Net als bij Erwin:

“Ik ontvang nu al een tijdje elke dag je mooie bemoedigende woorden. Elke dag sta ik op en begin de dag met het lezen/luisteren hiervan. Het is altijd even een momentje van besef, voordat we weer onze dagelijkse dingen gaan doen. Het geeft me kracht en energie. Bedankt hiervoor en ga vooral door. Groet, Erwin.”

Zullen we samen bidden? “Dank U dat U mijn innerlijk wilt versterken en liefde in mijn hart wilt laten rijzen. Help mij, Heer, om elke dag opnieuw te kiezen om de dag met U te starten. De beste start die je maar bedenken kunt! Dank U! Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?