De woestijn zal bloeien!

IWJ 3.15-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De woestijn zal bloeien!

“[ De Heer zegt: ] “Let op, daarom zal Ik haar lokken, Ik zal haar leiden in de woestijn. Ik zal daar liefdevol tot haar spreken.” (Hosea 2:13, BB)

De definitie van “woestijn” die we in het woordenboek vinden is; een kale plaats, niet geschikt voor het leven. Vanuit deze invalshoek, is de woestijn niet erg aantrekkelijk. En toch is Gods schepping vol met prachtige verrassingen en rijk aan lessen.

Wanneer de ideale weersomstandigheden samenkomen, zoals regen, hoge temperaturen en vochtigheid, dan bloeit de woestijn.

Voelt jouw situatie nu alsof je door de droge, brandende wind van de woestijn gaat?

Wat het ook mag zijn, deze woestijn is niet het einde voor jou. Je zult niet ‘sterven’ in de woestijn… Je zult leven. Ja, je zult leven en vertellen wat God voor jou heeft gedaan! (Psalm 118:17)

Heb geloof, sta op en zeg: “God, o God van mijn bevrijding! God, die mij de overwinning geeft, U bent Degene in wie ik geloof!”

Voel de regen op je gezicht en ontvang Zijn leven. (Joel 2:23) Sta op en zie… de woestijn bloeit!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.