De uitslag is bekend!

20200412 W.4.8 - Pasen 4 (1e paasdag)

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De uitslag is bekend!

Wak, wak, wakker worden!

Voetbal kijken vind ik moeilijk. Het duurt zo lang voordat iemand scoort… Daar hoef je mij echt niet wakker voor te maken en daar blijf ik ook niet wakker voor. En zucht… Als het dan ook nog eens gelijkspel is tijdens een beslissende wedstrijd, krijg je penalties. Diepe zucht… Duurt het nog langer voordat ik weet wie er heeft gewonnen.

Vandaag mag ik je feliciteren! Het is zover! Dit is de dag van de overwinning!

“Toen ze naar binnen stapten, zagen ze dat het lichaam van de Here Jezus er niet meer was. Ze wisten niet wat ze daarmee aan moesten. Plotseling waren er twee mannen bij hen, in blinkende kleren. De schrik sloeg de vrouwen om het hart en ze bogen zich diep neer. De mannen vroegen: ‘Waarom komt u in een graf zoeken naar de Levende? Hij is hier niet. Hij leeft weer!” (Lukas 24:3-6, BB)

Je hoeft niet langer te wachten op de uitslag. Het is bekend: Jezus heeft gewonnen! Hij is opgestaan en heeft gewonnen van de dood. Zijn overwinning is jouw overwinning.

De dood heeft het niet meer voor het zeggen. Jezus’ eeuwige liefde mag het hoogste woord voeren. Als wij onze ogen hier op aarde sluiten, kan de dood ons niet meer tegenhouden. Wat een rust! Pfff… Zo blij met de uitslag! Zo blij dat Jezus won!

  • Dood; aan de kant, opzij, Jezus is erbij! 
  • Zorgen; aan de kant opzij, Jezus is erbij!
  • Angst; aan de kant, opzij, Jezus is erbij!
  • Ziekte; aan de kant, opzij, Jezus is erbij!

Dankzij Zijn overwinning, mogen we als overwinnaars leven. Hoera in de gloria!

Wak, wak, wakker worden! Ik mag je wakker roepen!

Dans, zing, juich, hang de vlag uit, zet de taart op tafel, doe je mooiste jurk aan, trek je meest hippe shirt uit de kast, poets je schoenen, gooi wat extra gel in je kuif… Vier feest!

Laat je ogen stralen, steek je handen in de lucht, gooi je haren los, eet alle koekjes in een keer op, leg de biefstuk in de pan… Ook al moet je vandaag binnen blijven; vier feest!

Dit is een grote feestdag. Jij mag eeuwig leven, omdat Hij leeft!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter