Je bent uitgenodigd aan de tafel van de koning!

IWJ 4.4-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | Je bent uitgenodigd aan de tafel van de koning!

“Daarom wilde Hij dat we door Jezus Christus zijn kinderen zouden worden. Hij had dat van tevoren al besloten. Want dat is wat Hij graag wil. Want als we zijn kinderen zijn, zullen we God ervoor prijzen dat Hij zo geweldig goed voor ons is. Hij gaf ons zijn Zoon, van wie Hij heel veel houdt. Daarmee heeft God laten zien hoe goed Hij voor ons is.” (Efeziërs 1:5-6, BB)

Lees, ontvang en begrijp deze ochtend de waarheid van deze tekst: Jij bent een kind van de Koning! Jij bent de erfgenaam van Degene die alles bezit. Hij is de baas over het heelal en zit op een eeuwige troon. Hij overwon de dood en Hij is jouw Vader!

Hij heeft je gemaakt en je gekozen. Het is logisch, maar goed om nog eens te zeggen: De kinderen van de Koning eten aan de tafel van… de Koning! Met andere woorden, ze hebben toegang tot de beste gerechten, het lekkerste eten en de meest uitzonderlijke smaken.

Omdat je Zijn kind bent, heb je toegang tot Zijn troon, Zijn tafel en Zijn hart. Kom vandaag dan ook bij Hem. Kom tot je Vader. Kom dichterbij. Ruik Zijn geur; hoor het kloppen van Zijn hart. De tafel is gedekt en Hij wacht alleen op jou! Breng daarom tijd door met God, zoek Hem in je gebeden.

Ik nodig je uit om dit gebed te bidden: “Vader, dank U voor het voorrecht dat ik vandaag dichter tot U mag komen. Ik weet dat U van mij houdt en het beste voor mij wilt. Dank U voor Uw vrede, liefde en de goede gaven die U mij schenkt! Ik ontvang ze vandaag. Ze zijn voor mij! In de naam van Jezus, amen. ‘

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

1 reactie

  1. Jane Wouter op 16 september 2018 om 4:08 am

    Prachtig.