De strijd is al verloren…

IWJ extra-7-min (1)

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De strijd is al verloren…

De strijd is al verloren! Deze uitspraak verrast je misschien, want is God van Zijn troon gevallen? Nee! Daarom kan ik vol vertrouwen zeggen dat de strijd al is verloren… door de vijand.

“Hij heeft de overheden en de machten ontwapend, die openlijk te schande gemaakt en daardoor over hen getriomfeerd.” (Kolossenzen 2:15, HSV)

Er is geen hoop, geen uitweg voor de tegenstander van je ziel! God houdt je stevig vast in Zijn machtige hand. Hij is je schuilplaats en trouwe vriend. Voor altijd!

Bid je met mee? “God, dank U voor Uw volledige en totale overwinning die mij vervult met vrede en vreugde! Heer, dank U voor Uw redding, voor de vreugde van het horen bij U. Uw liefde heeft een einde gemaakt aan de macht van de dood en heeft de deuren van het eeuwige leven voor mij geopend! In Uw naam, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.