De oliebollen zijn klaar!

31 december 2020

Hoe beleef jij de laatste dag van het jaar? Ga je achter je bureau zitten en mijmer je over alles wat er zoal is gebeurd in 2020? Ga je een jaarplan schrijven voor 2021? Hang je een beetje rond?

Mijn oudjaarsdag is simpel. Ik bak oliebollen. Veel oliebollen. 

Elk jaar gaat er een grote gietijzeren pan op het fornuis. Het feest van de knapperige, vette, rozijnenbolletjes kan beginnen. 

Deze dag voelt voor mij als de dag van de wonderbaarlijke spijziging in de Bijbel. Wij voeden als gezin niet 10.000 mensen, maar onze buurt kan wel overvloedig meegenieten van onze baksels. 

Wat ga jij delen vandaag? Wil je meer geluk in je persoonlijk leven ervaren? Dan heb ik een tip voor je:

Deel!
Deel!
Deel!
Delen is de gouden sleutel naar een groter geluksgevoel. 

Maar het allerliefst deel ik met jou. Deze laatste dag van 2020 deel ik een tekst waarvan ik weet dat hij speciaal voor jou is:

“Let op, Ik ga nieuwe dingen doen! Nu gaan die beginnen! Let goed op! Ik zal een weg maken in de woestijn. Ik zal rivieren maken in de wildernis.” (Jesaja 43:19, BB)  

2021 mag je uitzien naar wat God in jouw leven gaat doen. Heb grote verwachting van wat Hij kan en wil delen met jou.

Zullen we samen bidden? “Heer, we zijn zo dankbaar dat U bij ons was in 2020. We hebben Uw liefde en nabijheid zo nodig voor het komende jaar. Help ons, wees bij ons, sterk ons en geef ons Uw wijsheid. Dank U voor wie U bent in ons leven. Amen.”

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?