De ochtendstond heeft goud in de mond!

11 mei 2021


Hoera! Een nieuwe dag! De wekker gaat en jij springt je bed uit. Jij hebt er zin in! 

“Hoho, Wilma, rustig aan. Ik ben net wakker. Dat jij deze mail om 5.00 uur ’s ochtends al in mijn mailbox gooit, moet je zelf weten, maar ik draai me nog even om”, mompel je misschien.

Gelijk heb je! Ik gun je het geluk van nog even in je bed kunnen blijven liggen.

Maar, luister… Vandaag heb ik zo’n mooie tekst voor je! Ik zou je er zelfs persoonlijk voor wakker willen maken. 

Schraap je keel, neem een slokje water. Pak een espresso of een kopje kruidenthee. En laat de volgende tekst jouw mooie start van deze dag mogen zijn. 

Misschien voel je je totaal niet in de stemming en heb je het enorm zwaar. Misschien zijn er weer een aantal tegenslagen op je bord beland. Misschien kun je het woord corona niet meer horen en maken nieuwe maatregelen je helemaal ‘ziek’… En toch… Ondanks alles en dankzij alles, moedig ik je aan om samen met mij de volgende tekst te proclameren voor deze dag!

“Laat elke ochtend uw stem horen
als U vol liefde tot me spreekt.
Heer, ik vertrouw op U.
Laat me weten wat ik moet doen,
want ik vertrouw op U.”
(Psalm 143:8, BB)

Amen!

Zo blij dat je bestaat!

Wilma-handtekening-witteachtergrond

Ontdek meer berichten van Ik Wonder Jou

Wil je elke dag een bemoediging in je inbox? Meld je dan aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Lees hier meer over Ik Wonder Jou.

Heb je vragen?

Samen in gesprek over Jezus en geloof.

Ik Wonder Jou is onderdeel van Jezus.nl. Naast het ontvangen van een dagelijkse bemoediging kun je je ook verdiepen in Jezus en geloof via een van onderstaande mogelijkheden. Zit er iets voor jou tussen?