De oase is niet ver weg!

IWJ 11.7-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De oase is niet ver weg!

Heb je ooit het gevoel gehad dat je door een uitgedroogd stuk land liep, alsof alles om je heen leeg, waardeloos en verlaten was? Wat als God deze woestijnperiode toestond? Jezus zelf werd door de Heilige Geest de woestijn in geleid. (Zie Lukas 4:1, BB)

Ontvang vandaag deze waarheid. Je bent niet in de woestijn om daar te sterven, maar om getraind te worden door God. Net als Jezus word je dit seizoen naar deze plek geleid, zodat je je relatie met de Vader daar kunt ontwikkelen en je elke dag een beetje meer naar Zijn beeld kunt veranderen.

In deze bijzondere tijden “drukt” Jezus Zijn karakter en mogelijkheden op je. Hierdoor kan je een wonder worden voor heel veel mensen en een steun voor de mensen om je heen. Je wordt een levende getuigenis van Gods genade en kracht in je dagelijks leven. Volhard, de oase is niet ver weg!

Ik nodig je uit om dit gebed met mij te bidden: “Vader, geef me tijdens mijn tocht door deze woestijn de genade om de situatie door Uw ogen te zien. Breng me dichter bij U en geef me de kracht om me aan U vast te klampen, zelfs wanneer de wanhoop aan mijn deur klopt. Ik geef U alle eer! U bent begonnen met een goed werk in mijn leven, en U zult het voltooien door Uw liefde. In de naam van Jezus Christus, amen.”

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.

Laat een reactie achter