De liefde van God is oneindig!

IWJ 5.26-min

Home | Ik Wonder Jou | Wonderen | De liefde van God is oneindig!

“Want ik weet zeker dat geen dood of leven, geen engelen of duivelse geesten, geen enkele macht, geen dingen nu of in de toekomst, geen macht uit de hoogte of uit de diepte, nee, niets op deze aarde ons zal kunnen losmaken van de liefde van God. Die liefde heeft God ons gegeven door Jezus Christus, onze Heer.” (Romeinen 8:38-39, BB)

Het is jouw voorrecht om God als je Vader te hebben, om deel uit te maken van Zijn familie. Het is een ongelooflijk, immens en prachtig cadeau van God. Degene die Alfa en Omega is, is ook Degene wiens liefde voor jou oneindig is.

Dus ja, Hij blijft naast je staan. Ja, hij houdt van je ondanks je fouten en mislukkingen. God verandert niet. Hij kan je niet in de steek laten. Hij gaat niet bij je weg, ook niet als anderen dat wel doen. Hij is er voor jou. Zijn armen staan ​​wijd open voor je en jij vervult Zijn hart met blijdschap.

Hij heeft een groter plan voor jouw leven dan jij ooit zou kunnen bedenken. Zijn wegen zijn beter. Vertrouw hem. Laat Hem je aanraken, vullen en overspoelen met Zijn liefde!

Verklaar dit met mij: “Vader, in de naam van Jezus geloof ik dat noch de dood noch het leven, noch engelen, noch overheden, noch machten, noch de tegenwoordige dingen, noch de toekomende dingen, noch hoogte noch diepte, noch enig ander geschapen ding mij kan scheiden van de liefde van God die in Christus Jezus mijn Heer is. “

Zo blij dat je bestaat!

Zo blij dat je bestaat!

EricENWilma-handtekening-transparant

Wil je elke dag een bemoediging in de inbox? Meld je aan voor Ik Wonder Jou.*Door je aanmelding geef je toestemming voor het verwerken van je persoonsgegevens, zoals beschreven in de privacyverklaring, en geef je aan dat je 16 jaar of ouder bent.